BILFORSIRKING

Mondux er et af Danmarks største forsikringsagenturer og har eksisteret i Danmark siden 1974.

Vi tilbyder ligeledes produktforsikringer – herunder forsikringer af mobiltelefoner, tablets og pc’ere. Derudover er vi leverandør af “White Label” forsikringer, hvor vi leverer forsikringsydelser til banker, kreditkortselskaber, indkøbsforeninger eller faglige organisationer under deres eget navn.

Fra vores moderne kontorlokaler betjener vore omkring 50 dygtige og venlige medarbejdere kunderne med skadehåndtering, forespørgsler og policeudstedelse. Hos Mondux har alle en interesse i at kunderne får en god oplevelse.

Mange af vore kunder ønsker ikke at være ”blot et nummer” hos et stort forsikringsselskab, og synes derfor at Mondux er den rigtige løsning for dem. Vi er loyale overfor vore kunder, og de er loyale over for os.

Kontoret i København fungerer som hovedkontor for aktiviteterne i de øvrige nordiske lande..

SELVRISIKOFORSIKRING

Selvrisikoforsikringen dækker første skade pr. forsikringsår. Selvrisikoforsikringen dækker, hvis din selvrisiko bliver udløst. Dvs. hvis skadeudgiften overstiger kr. 12.500 (hvis føreren af bilen er mellem 18-24 år), eller hvis skadeudgiften overstiger kr. 7.500 (hvis føreren af bilen er over 25 år).

Er skadeudgiften mindre end den selvrisiko føreren er pålagt, skal du selv betale denne. Der er ingen dækning på selvrisikoforsikringen, hvis bilen bliver beskadiget ved udlån til anden fører end indregistreret forsikringstager/bruger, og denne fører er under 21 år.

I dette tilfælde vil du selv skulle betale selvrisikoen på kr. 12.500.

VEJHJÆLP

Ved tilkøb af tryghedspakken har du udvidet vejhjælp i hele Europa. Du ringer blot på tlf. 70 77 74 97 på alle tider af døgnet for at få hurtig og effektiv hjælp.

VORES FORSIKRINGSPARTNER