Autoforhandler med integritet & 25 + Års erfaring indenfor bilbranchen

Køb bilSælg bil

Velkommen til Brdr's Auto

Bilkøb med god service & kvalitet. Derfor vil du altid opleve en professionel rådgivning hos Brdr's Auto Taastrup. Vi tager hånd om alt, der vedrører handelen; lige fra finansiering og forsikring til klargøring og service på bilen.

Hvad vores kunder siger om os

Alexander

En af de bedste oplevelser jeg har haft! Jeg købte en varevogn til min virksomhed og jeg må indrømme at jeg kommer til at købe alle mine fremtidige biler her hos dem! De er de mest fantastiske og hjælpsomme mennesker der findes. De er de bedste i branchen!

Erik

Har haft min bil til syn via Brdrs-auto flere gange og sidst på værksted for koblingsskift. Altid smil og god service. Kan kun anbefale Brdrs-auto.

Gert

Jeg har fået hjælp med diverse biler gennem årene hos dem og får altid et hurtig, effektiv og god service til en rimelig pris. Personalet er meget serviceminded og hjælpsom. Vi har netop købt en ny bil og opdagede efter køb, at der var et mindre stenslag i forruden et lidt usynlig sted og kunne få det ordnet med det samme.

Lasse

Jeg har kun mine varmeste anbefalinger til Brdr Auto, de er super flinke og dygtige. Jeg har både købt bil og fået lavet bil på deres værksted.

Camilla

Professionelt personale, virkelig god service der ikke for dem bare handler om og sælge deres biler fordi det er en forretning for dem, men virkelig oprigtigt ønsker kunder der er tilfredse og går derfra med lige det man ønsker, også er det endda et plus at prisen er til at overkomme og de endda også bruger deres tid på professionel rådgivning i forhold til forsikringer mm 👍😃

Jens

Jeg fik lavet min bil hos dem her forleden og jeg kan ikke andet end råde alle til at komme der. Man oplever en helt anden form for service, og de får dig til at føle dig 100% sikker gennem hele oplevelsen. Hvis du ikke vælger Brdrs Autoværk ville du begå den største fejltagelse i livet, som du vil fortryde for altid. Kæmpe stor anbefaling her fra!

Pia

Vi havde udfordringer af forskelig art med brdrs. auto. Vi konfrontere dem med vores problemer hvorefter brdr. auto lynhurtigt kommer med løsningsforslag samt får rettet op på hvad der skulle rettes. Super flot af dem og virkelig god service. De har bestemt fortjent 5 stjerner efter den oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen.

Amalie

Kæmpe stor anbefaling her fra! 🤩Super imødekommende forhandlere, der er gode til at sætte en ind i tingene, især for en ny bilist, der er på udkig efter sin allerførste bil. 😱 Jeg fik en rigtig god fornemmelse og ved nu, hvor jeg skal købe min første bil, så snart aftalen med banken er i hus.

Julie

Kan varmt anbefale brdrs auto - de er så hjælpsomme og udfører et godt stykke arbejde. Havde fået skiftet en forrude der efter 1 uge revnede - har nu fået endnu en ny forrude helt uden problemer, uden ny beregning og med gratis lånebil - det altså service. Tusind tak for god service! :) Kommer helt sikkert igen!

SOFIA

Jeg kan helt sikkert anbefale dette sted! Deres medarbejdere er super professionelle og giver en service ud over det sædvanlige😍 Derudover er de virkelig gode til at radgive og har altid et stort smil pa læben👍

MARIANNE

Jeg havde nogle problemer med min bil og et kald til brds. auto fiksede det hele. Jeg blev mødt med kæmpe smil på læberne og god stemning. Jeg var helt vildt stresset over min bil, men værkføreren, sikrede mig berolighed med hans sjove vittigheder.

vores værksted

Vi går ikke i kompromis med kvaliteten, og kører efter de særlige forskrifter fra hver enkelt fabrik

gå til værksted

sælg din bil

BYT-TIL-NYT
HURTIG BETALING
FAIR AFTALER
sælg nu

Vores biler

se alle biler

Finansiering

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning blandt vores konkurrencedygtige samarbejdspartnere.

Dækservice

Vi har mange års erfaring indenfor alle typer af dækservice. Kan derfor rådgive dig og finde de rette kvalitetsdæk til din bil.

motorkontor

Brdr's Auto er et statsautoriseret motor-
kontor, hvilket gør at du kan blive kørende med det samme

book tid til service

book tid

Brug kontaktformularen nedenfor, hvis du f.eks. ønsker at booke en tid til dækskifte, service eller værksted

Kontakt

Rugvænget 1 (Salgsafdeling & Værksted), 2630 Taastrup
Hovedgade 171 (Dæk afdeling),
2630 Taastrup
Email: info@brdrs-auto.dk
Tlf: +45 3881 7500
CVR: 34897085
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Update cookies preferences